Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Bauckhof Csokitorta süteménykeverék - bio, demeter 510g

Ár:
3.380 Ft

Bio csokitorta süteménykeverék.

Bio minősített, vegán.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 34
Cikkszám: OHBA311031
Egységár: 662,75 Ft/100g

Leírás

A csomag tartalma: 400g tészta-alap keverék, 110g krém-alap keverék.

Használat

A csokoládétorta elkészítése 20 perc, kb. 35 perc sütéssel.

Elkészítés: Az tésztaalaphoz szüksége lesz 90g olajra (sütő, vagy süteményolaj), 250ml vízre, 1,5 evőkanál citromlére. A krémhez 600ml tejszínre, 150ml tejre. Melegítse elő alul és felül a sütőt 180°C-ra, és készítsen elő egy 25 cm-es sütőformát sütőpapírral kibélelve. Ügyeljen arra, hogy a papír szorosan álljon a sütőformában. Egy tálba tegyük a tészta-alap keveréket. Hozzáadjuk az olajat, a vizet és a citromlevet, és habverővel simára keverjük. Öntsük a tésztát a sütőformába, és tegyük a tepsit az előmelegített sütőbe, közepes fokozatra. A sütési idő kb. 35 perc. A megsült torta alapot hagyja jól kihűlni. Távolítsuk el a sütőpapírt és vágjuk szét az alapot 1x vízszintesen. Mindkét alapot tegyük félre. A csokoládékrémhez egy nagy, magas keverőtálba öntsük a folyékony tejszínt, a tejet és a krém-alap keveréket és röviden keverje meg a kézi mixerrel a legalacsonyabb fokozaton, majd a legmagasabb fokozaton. Ha a krém kenhető állagú, akkor kész. Tortalapra helyezzük az alsó tésztát, majd a csokikrém 1/3-át egyenletesen elkenjük a széléig. Rátesszük a második réteget tésztalapot, és rákenjük a krém további 1/3-át. A maradék krémmel megkenjük a torta oldalát. Tálalás előtt legalább 2 órára hűtőbe tesszük a tortát. Tetszés szerinti dekorációval díszítjük.

Elkészítés vegán módra: a sütemény-tésztához szüksége lesz 90g olajra (sütő vagy süteményolaj), 250ml vízre, másfél evőkanál citromlére. A krémhez 300g vegán krémsajtra, 400g vegán tejszínre. A vegán elkészítéshez először a vegán krémsajtot keverjük össze a növényi tejszínnel, majd keverés közben adjuk hozzá a krém-alap keveréket, ezután folytassa a fent leírtak szerint. Tipp: a tejszín + tej alternatívájaként a krémhez 400g mascarpone + 350ml tej is használható.

Minősítés

  • A DE-ÖKO-007 minősítő és ellenőrző szerv által organikus minősített.
  • Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges aromát, ízfokozót és színezéket.
Márka Bauckhof
Minősítések Bio minősített
Származás Németország

Összetevők

Tönkölyliszt**, nyers nádcukor**, zsírszegény kakaó* 10%, rizskemé-nyítő*, sütőpor (kelesztő: nátrium-hidrogén-karbonát, savanyúság szabályozó: monokálium-tartarát, kukoricakeményírő*), kukoricakeményítő*, kősó, vanília*.

*ellenőrzött biogazdálkodásból.
**biodinamikus gazdálkodásból (77% Demeter-tartalom)

Nyomokban gluténtartalmú gabonákat, csonthéjasokat/dióféléket, szóját és szezámot tartalmazhat.

Származási hely: Németország.

Alapanyagok származási helye: EU-/nem EU-mezőgazdaság.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Energia: 1514kJ/357kcal, Zsír: 1,8g ebből telített zsírsavak: 0,8g Szénhidrát: 74g, ebből cukor: 33g Élelmi rost: 4,6g Fehérje: 8,0g Só: 0,97g.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!