Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

MaterNatura | Bio hajápolás

A MaterNatura márka professzionális hajápolási termékeket kínál otthoni használatra.

Minden termék teljesen természetes és bizonyítottan organikus. A termékek nem tartalmaznak vegyszert, szilikont, szulfát alapú összetevőket. Nikkelmentesek és vegán minősítéssel is rendelkeznek.

A MaterNatura termékeket a vállalat saját laboratóriumaiban, Olaszországban fejlesztik, ahol 2014-ben megalapították a márkát. Ez lehetővé teszi a társaság számára, hogy új, innovatív technológiákat fejlesszenek ki a termékhatékonyságra fókuszálva.

A MaterNatura hajtípus szerinti, speciális hajápolási rutinokat alkotott meg annak érdekében, hogy Ön bármilyen problémára megoldást találjon és végül olyan legyen a haja, amelyről mindig is álmodott.

A hajápolási rutin 4 lépésből áll:

1. LÉPÉS: TISZTÍTÁS

Ennek a lépésnek kettős célja van:

1. Egyensúlyba hozni a fejbőrt és visszaállítani a funkcióit.

2. Eltávolítani a faggyút, izzadtságot, szmogot és a hajformázó termékeket a fejbőrről és a hajból.

A megfelelő sampon kiválasztása az ideális kezdő lépés.

2. LÉPÉS: FEJBŐR KEZELÉS (Sampon előtt/után)

A gyönyörű, egészséges és fényes haj a kiegyensúlyozott fejbőrnél kezdődik. Az aromaterápia (illóolajok) segítségével a MaterNatura megalkotta azokat a speciális kezeléseket, amelyek megfelelnek a fejbőr különféle igényeinek.

3. LÉPÉS: HAJSZÁL KEZELÉS

Ez a kezelés a hajhosszak kezelését szolgálja. A cél a hajszálak struktúrájának javítása, védelme és megerősítése, miközben a haj fényes lesz és könnyebbé válik a formázása is

4. HAJFORMÁZÁS (Szárítás előtt/után)

Ennek a lépésnek a lényege a szárítás előtti vagy utáni utolsó termék kiválasztása. Ezeknek a termékeknek különféle funkciói vannak: formázás, fixálás vagy hullámosítás.

Termékcsalád
Márka
Hajtípus
Rendezés: