Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Nailberry

A Nailberry márkát Sonia Hully alapította 2012-ben. A márka luxus körömstúdióként kezdte életét Chelsea Londonban és nagyon gyorsan többszörös díjnyertes prémium körömlakk márkává avanzsált.

Amikor Sonia azt tapasztalta, hogy magas rangú ügyfélköre folyamatosan száraz és töredezett körmöktől szenved életmódjuknak, a környezetszennyezésnek, az állandó géllakk használatnak köszönhetően, kifejlesztette azt a körömlakk termékcsaládot, ami felveszi a harcot ezekkel a problémákkal.

Az eredmény a díjnyertes L’Oxygéné termékcsalád volt. A legújabb szabadalmaztatott technológia felhasználásával készült L’Oxygéné család egészségesebb manikűrt biztosít, de a színekről sem mond le. A termékcsaládot azóta kiegészítették egy széles körömápoló termékskálával, amit kifejezetten a körmök további kényeztetésére és a sérült körmök javítására fejlesztettek ki.

Termékcsalád
Márka
Rendezés: