Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Uoga Uoga

A Uoga Uoga egy környezet barát márka Litvániából, melyet 2010-ben alapítottak. Nevének jelentése "bogyó bogyó" - az uoga a bogyós gyümölcsöket jelöli. A cég természetes sminktermékek gyártására specializálódott.

Minden termék kézzel készített és a szigorú Cosmos organikus minősítésének megfelelő. Ennek a szigorú minősítésnek köszönhetően a termékek nem tartamaznak nano összetevőket, génmódosított össetevőket, gamma vagy röntgen sugárzásnak kitett anyagokat, nehézfémeket, rovarirtó szereket, nitrátokat, mesterséges színezékeket és illatanyagokat, valamint ezeken kívül még számos szintetikus tartósítószer is a tiltólistán van.

A termékeiket nem tesztelik állatokon, valamint a méhviaszon és a mézen kívül nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. Egyes termékeik teljes mértékben vegánok, azaz semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak.

Márka
Rendezés: