Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Hűségprogram

Köszöntjük az Organic Harmony Hűségprogramjában!

Szeretnénk meghálálni, hogy minket választott, ezért létrehoztunk egy olyan hűségprogramot, amely új és visszatérő vásárlóinknak egyaránt kedvez. A hűségprogramban való részvétel ingyenes, azonban online regisztrációhoz kötött.

BASIC HARMONY hűségcsoport

Ezentúl minden nálunk – webáruházunkban és üzletünkben – elköltött 100 Ft után 1-5 pontot kap, melyeket következő vásárlása során 1 pont = 1 Ft értékben beválthat.*

Az így összegyűjtött hűségpontokat a online webáruházunk pénztáránál, a hűségpont megadása alatt tudja beváltani, ahol látható aktuális hűségpont egyenlege.

SUPERIOR HARMONY hűségcsoport

Amennyiben eddigi online, illetve személyes vásárlásainak összesített értéke eléri a 150 000Ft-ot, felvételt nyer a SUPERIOR HARMONY csoportba, amellyel márkánként akár további 3% kedvezményben részesülhet vásárlásai során.

A Superior Harmony csoport tagjaként minden megrendeléséhez dupla termékminta csomagot és egyéb meglepetéseket adunk ajándékba, valamint a 3% kedvezményen felül egyedi akciókkal és kedvezményekkel háláljuk meg hűségét.

Természetesen továbbra is részesül a hűség pontrendszer előnyeiben, így az online vásárlásai során gyűjtött pontokat beválthatja későbbi vásárlásai során.

A kedvezményes márkák listáját itt találja >

ULTIMATE HARMONY hűségcsoport

Amennyiben eddigi online, illetve személyes vásárlásainak összesített értéke eléri a 300 000Ft-ot, felvételt nyer az ULTIMATE HARMONY csoportba, amellyel márkánként akár további 5% kedvezményben részesülhet vásárlásai során.

Az Ultimate Harmony csoport tagjaként minden megrendeléséhez dupla termékminta csomagot és egyéb meglepetéseket adunk ajándékba, valamint a 5% kedvezményen felül egyedi akciókkal és kedvezményekkel háláljuk meg hűségét.

Természetesen továbbra is részesül a hűség pontrendszer előnyeiben, így az online vásárlásai során gyűjtött pontokat beválthatja későbbi vásárlásai során.

A kedvezményes márkák listáját itt találja >

 

* Pontokat kizárólag teljesárú termékek után lehet kapni, akciós termékek, illetve szállítási költség esetén nem jár pont. A pontok készpénzre nem válthatók. Egy vásárlás alkalmával maximum a kosárban szereplő teljesárú termékek értékével egyenértékű pontmennyiséget lehet beváltani.