Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Termékminta | L'Erbolario Accordo Arancio illatú testápoló krém 8ml

Ár:
0 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

A narancssárga színhez leggyakrabban társított élmény a bizalom önmagunkban és másokban. Nyugodtan rábízhatjuk bőrünk ragyogását az Accordo Arancio-ra is, különösen erre az édes emulzióra.

Átlagos értékelés: (2)
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: SAMPLE-OH6655
Egységár: 0,00 Ft/100ml

Leírás

Fő összetevők

A három gyümölcs közül, amelyek narancs árnyalatúak, a L’Erbolario kutatócsoportja kiváló hatóanyagokat állított elő: a mandarin húsának, héjának és levelének kivonata, a keserű narancs héjának és a lampionvirágnak kivonata. Köszönhetően jótékony hatásuknak, ez a testápoló krém megvédi, felfrissíti és hidratálja a bőrfelszínt, mindemellett megőrzi rugalmasságát és a bőr szilárdságát. Nem hiányozhat a narancsolaj és a növényi napraforgó lágyító hatása sem, a nem szappanosítható olívaolajjal együtt, amely enyhíti a bőrszövetek elernyedésének és fénytelenné válásának kockázatát. A termék használatával élvezheti ezen alapvető összetevők kellemes hatását, míg bőre puhább tapintásúvá, makulátlanná válik, és mindeközben pozitív, életerős illatot áraszt, amely tökéletes a jó kedvének megalapozásához!

Használat

Azonnal felszívódó krém, az egész testen széles mozdulatokkal oszlassa el fürdés vagy zuhanyzás után, vagy bármikor, mikor szükségét érzi!

Minősítések

  • 100%-ban Olaszországban gyártották
  • Nem tesztelték állatokon
  • Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
  • Nem tartalmaz génmódosított anyagokat
Termékcsalád Testápoló krémek
Márka L'Erbolario
Származás Olaszország

Összetevők

Aqua (Water), Dicaprylyl ether, Citrus nobilis (Mandarin orange) water, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Glycerin, Glyceryl stearate se, Parfum (Fragrance), Olus oil (Vegetable oil), Cetearyl alcohol, Olea europaea (Olive) oil unsaponifiables, Citrus aurantium dulcis (Orange) seed oil, Citrus nobilis (Mandarin orange) fruit extract, Citrus nobilis (Mandarin orange) leaf extract, Citrus aurantium amara (Bitter orange) peel extract, Physalis alkekengi fruit extract, Hydrolyzed barley protein, Tocopherol, Xanthan gum, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, Brassica campestris (Rapeseed) seed oil, Candellila cera (Euphorbia cerifera (Candelilla) wax), Caprylyl caprylate/caprate, Citric acid, Coco-caprylate, Sodium stearoyl glutamate, Hydrogenated vegetable oil, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Potassium sorbate, Sodium benzoate.

Vélemények

4.50
2 értékelés
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2024. 01. 27.
Kellemes puha rőrérzetet hagy maga után. Gyorsan beszívja a bőr, így kellemes hadználni. Tiszta szappanra emlékeztető az illata.
|
Igazolt vásárlás
2023. 04. 10.
Imádom az illatát,nagyon puha a bőröm minden használat után.