Leírás
Használat
Falafel golyó recept: 125g csicseriborsó liszt, 25g keményítő (1Ek), 100ml víz, 1 hagyma és 1 gerezd fokhagyma finomra aprítva, (2 ek friss koriander), 1tk őrölt római kömény, 1 tk só, 150g szezámmag (bevonó). Az összetevőket sima tésztává keverjük és 5 percig dagadni hagyjuk. Golyókká formáljuk és szezámmagban megforgatjuk. Serpenyőben bő olajban arany barnára sütjük. Elkészíthetjük joghurtos-mártással és salátával.
A Bauckhof csicseriborsó liszt nyers csicseriborsóból készül, ezért nyers fogyasztásra nem javasolt.
Minősítés
- A DE-ÖKO-007 minősítő és ellenőrző szerv által organikus minősített.
- Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges aromát, ízfokozót és színezéket.
Márka | Bauckhof |
Minősítések | Bio minősített |
Származás | Németország |
Összetevők
100% bio csicseriborsó (teljes kiőrlésű).
Származási hely: Németország.
Alapanyagok származási helye: EU-/nem EU-mezőgazdaság.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tápérték 100 g termékre:
Energia 1443 kJ/344 kcal, zsír 5,9 g, amelyből telített zsírsavak 1,1g szénhidrát 44 g amelyből cukrok 2,4 g, rost 15,5 g, fehérje 19 g, só 0,06 g.