Leírás
Használat
Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.
Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.
Tipp: A zselatinlapokat vízfürdőben lehet feloldani.
Minősítés
Bio minősítés: DE-ÖKO-001.
Márka | Lecker's |
Minősítések | Bio minősített |
Származás | Németország |
Összetevők
100% bio zselatin disznóbőrből. Só 1,5 %.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Származási hely: Németország.