Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

G&G K2-vitamin 200mcg 90 kapszula

Ár:
14.500 Ft
Ahhoz, hogy a vérünk szükség esetén képes legyen a gyors alvadásra, elengedhetetlen a zsírban oldódó K-vitamin jelenléte. E mellett szerepet kap a sejtek növekedésében, a máj méregtelenítésében, hozzájárul a csontok és az érrendszer, így a szív egészségéhez, fokozza az inzulintermelést, valamint segíthet a rák és a szellemi leépülés megelőzésében.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 145
Cikkszám: OHGG109
Egységár: 16.111,11 Ft/100 kapsz.

Leírás

Miben segít?
  • Megelőzi, csökkenti az érelmeszesedést
  • Hozzájárul a erős csontok fenntartásához
  • Védi a szívet és az érrendszert
  • Fokozza az inzulintermelést
  • Hozzájárul a máj méregtelenítéséhez

Legfontosabb hatása, hogy rövid idő alatt visszaállítja a kalcium egyensúlyt. Aktiválja szervezetünkben az osteocalcin nevű fehérjét, amely így a vérben keringő kalciumot a csontokhoz tudja szállítani, hogy ténylegesen megtörténhessen annak beépülése. Sőt, a K2vitamin gondoskodik arról, hogy a kalcium ne távozzon a csontokból, illetve „visszafogja” a természetes csontbomlási folyamatokat, ezáltal akadályozza a kóros csontritkulást. A K2-vitamin egy másik fehérjét is aktivál, rövidítve ez az MGP, amely ennek hatására az érfalról eltávolítja az oda igyekvő, vagy már oda beépült kalciumot, azaz az érelmeszesedés ellen dolgozik, védelmet nyújtva ezáltal az ebből fakadó szív és érrendszeri betegségekkel szemben. Ráadásul ennek révén a vesekő és az izületi gyulladások kialakulását is gátolja.

A természetközeli népeknél azért nincs csontritkulás és érelmeszesedés, mert sok K2-vitamint fogyasztanak természetes élelmeiken keresztül. Ezt azonban az átlagos magyarországi étrend sajnos nem biztosítja. A K-vitamin két fő formáját különböztetjük meg: a K1 és a K2-vitamint. A K1-vitamin ugyan zöld növények fogyasztásával bevihető, de felszívódási aránya csak 10% körül van, ami nagyon alacsony. A K2-vitamint baktériumok állítják elő: részben nyers tejtermékekből, erjesztett zöldségekből juthatunk hozzá, részben bélrendszerünk is előállít K2-vitamint, de csak az – általában elenyésző mennyiségben – szervezetünkbe bejutott K1-vitaminból tudjuk magunknak szintetizálni. Tovább rontja a helyzetet, ha a vastagbélben felhalmozódó méreg- és salakanyagok vagy a hosszantartó antibiotikum kúra miatt rosszul működik a bélflóra, hiszen ilyenkor a K2-vitamin termelődése drasztikusan lecsökken, és még fontosabbá válik a külső pótlás.

A K1-el ellentétben a K2-vitamin felszívódása közel 100%-os, ezért étrend-kiegészítőként ennek fogyasztása sokkal előnyösebb és hatékonyabb. Ráadásul a G&G készítménye a K2vitamint úgynevezett MK-7 formában tartalmazza. Az MK-7 a K2-vitamin leggyorsabban felszívódó formája, amit egy hagyományos japán erjesztett szója ételből, a nattóból vonnak ki.

Szedési javaslat

Napi 1 kapszula evés után vagy közben

Figyelmeztetések

A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával! Ne szedje a készítményt, ha véralvadásgátló gyógyszert szed, kivéve ha orvosa tanácsolja!

Termékcsalád Vitamin K
Márka G&G
Származás Egyesült Királyság

Összetevők

1 kapszulában

K2-vitamin (menakion MK-7) 200μg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!