Leírás
Fő összetevők
A küldetés, hogy jól érezd magad a bőrödben! Azért hozták létre ezt a terméket, mert a szervezet immunsejtjeinek ~80%-a az emésztőrendszerben található.- Támogatja az EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERT
- 3 gumicukorka = 1,5 milliárd hasznos bélbaktérium (probiotikum)
- Alma & Banán TERMÉSZETESEN GAZDAG ROSTOKBAN, PREBIOTIKUS HATÁSÚAK
- Segíti a belek gyors reagálását a gyulladásokkal szemben, mindezt E-vitaminnal, szelénnel és cinkkel, amelyek hozzájárulnak az emésztőrendszer normál működéséhez
1 csomag (80 db gyümölcszselé) = >1kg gyümölcs:cseresznye, banán & alma.
Vitaminok és ásványi anyagok - Mennyiség 3 db gyümölcszselében:
Bacillus Subtilis élő kultúrák - 500 millió CFU/gyümölcszselé
Szelén 18,3 mcg (33% NRV)
Cink 4,2g (42% NRV)
E-vitamin 9 mg (75% NRV)
Mi az NRV*? "Tápanyag-referenciaérték" (=Nutrient Reference Value). Az NRV értékeket 13 vitamin és 14 ásványi anyag esetében állapították meg az élelmiszerek címkézése céljából, ezek az EU iránymutató szintjei arra a napi vitamin- vagy ásványi anyagmennyiségre vonatkozóan, amelyre egy átlagos egészséges embernek szüksége van a hiány megelőzése érdekében.
A termékfejlesztés Svájcban, a gyártás Németországban történik.
Használat
Az ajánlott adag felnőttek számára napi 3 gyümölcszselé. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó! Tartsd távol minden hő- és fényforrástól! Ne lépd túl az ajánlott napi adagot! TÁROLÁS: +4 °C - <25 °C között eredeti zárt csomagolásban 12 hónapig; felbontástól számítva 2 hónapon belül fogyaszd el! Nem fagyasztható!
Összetevők
Összetevők:
95% gyümölcstartalom (59% almalé koncentrátum, 26% almapüré koncentrátum, 5% cseresznyepüré, 4% banánpüré, 1% cseresznyelé koncentrátum), zselésítő anyag: pektin, citromlé koncentrátum, citrusrost, természetes aroma, fekete sárgarépa lékoncentrátum, dl-alfa-tokoferil-acetát, ásványi keverék (nátrium-szelenit és cink-szulfát), probiotikus kultúrák (Bacillus subtilis), csomósodást gátló és fényező anyagok: növényi zsír (kókusz, repce), karnaubaviasz.
Hogyan készül?
Tanúsított sűrítési eljárásuk lehetővé teszi a gyümölcsök természetes ízének, édességének és lágy harapásának megőrzését. Ezután a gyümölcsöket a legjobb vitaminokkal és tápanyagokkal dúsítják, betartva a legmagasabb élelmiszer- és biztonsági előírásokat.