Leírás
Tisztító habzó lemosó gyengéden tisztítja a bőrt a felesleges faggyú, a smink és a szennyeződések eltávolításával, miközben revitalizálja a fakó arcbőrt. Ultra kíméletes mikrohámlasztó hatása révén összehúzza a pórusokat, hámlaszt és finomítja a bőrt.
Fő összetevők
- C-vitamin (ASCORBYL GLUCOSIDE) - semlegesíti a szabad gyököket; a környezetszennyezés okozta korai öregedés - hiperpigmentáció, finom vonalak és ráncok - megjelenését; kiegyenlíti a bőr tónusát.
- Narancs - fokozza a kollagénképződést a bőr feszesebbé tétele érdekében
- Papaya - hidratál és antioxidáns, hámlasztó enzimekben gazdag.
- Cink - felszívja a faggyúfelesleget.
- Aloe vera - gyógyító, sejtregeneráló, hidratáló, gyulladáscsökkentő és antibiotikus hatású ; enyhíti a napi irritációkat és a bőrpírt.
Használat
Vigye fel a tisztító habot a nedves arcbőrre, hagyja hatni 20 másodpercig, majd 10 másodpercig alaposan masszírozza bele! Majd langyos vízzel alaposan öblítse le és törölje szárazra az arcod! Legideálisabb este használni! Tökéletes azon férfiaknak is, akik az arcukon szőrbenövésekkel szenvednek!
Minősítés
- 100% természetes
- Magas koncentrációjú aktív hatóanyagok
- Hipoallergén
- Alkalmas várandós és szoptató nőknek is
- Franciaországban készül
- Formulákat orvosok alkotják
Termékcsalád | Arctisztító habok |
Márka | Novexpert |
Minősítések | Állatkísérlet mentes |
Származás | Franciaország |
Összetevők
Aqua (Water)*, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Glycerin*, Methylpropanediol, Propanediol*, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Silica*, Glucosyl Hesperidin*, Sodium PCA*, Parfum (fragrance)*, Anogeissus Leicarpus Bark Extract*, Sodium Hyaluronate*, Tocopherol*, Beta-carotène*, Bisabolol*, Adenosine*, Saccharide Isomerate*, Sodium Lactate*, Citric Acid*, Glyceryl Caprylate*, Xanthan Gum*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Sclerotium Gum*, Cl 77891 (Titanium Dioxide)*, Mica*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate*, Zea Mays (Com) Starch*, Phytic Acid*, Biosaccharide Gum-2*, Sodium Citrate*, Lauryl Glucoside*, Laminaria Ochroleuca Extract*
* Biológiai gazdálkodásból származó összetevők