Leírás
Fő összetevők
Az immunrendszer fő célja, hogy megvédje a szervezetet a vírusoktól és baktériumoktól.
BODZA - IMMUN SZUPERSZTÁR. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag, a megfázás és az influenza tüneteinek hosszát és súlyosságát enyhíti, gyulladáscsökkentő tulajdonságáról is ismert.
CINK - SEGÍTSÉG AZ IMMUNVÁLASZHOZ. A cink elengedhetetlen az immunrendszer rugalmasságának fenntartásához, hiánya gyengébb immunválaszhoz vezethet, ami növeli a fertőzések és betegségek kockázatát. Napi 3 gyümölcszselé = ~150g földimogyoróból származó cink
1 csomag (80 db gyümölcszselé) = >1kg gyümölcs: bodza & alma.
Vitaminok és ásványi anyagok - Mennyiség 4 db gyümölcszselében: Cink 7mg (37% NRV).
Mi az NRV*? "Tápanyag-referenciaérték" (=Nutrient Reference Value). Az NRV értékeket 13 vitamin és 14 ásványi anyag esetében állapították meg az élelmiszerek címkézése céljából, ezek az EU iránymutató szintjei arra a napi vitamin- vagy ásványi anyagmennyiségre vonatkozóan, amelyre egy átlagos egészséges embernek szüksége van a hiány megelőzése érdekében.
A termékfejlesztés Svájcban, a gyártás Németországban történik.
Használat
Az ajánlott adag felnőttek számára napi 4 gyümölcszselé. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó! Tartsd távol minden hő- és fényforrástól! Ne lépd túl az ajánlott napi adagot! TÁROLÁS: +4 °C - <25 °C között eredeti zárt csomagolásban 12 hónapig; felbontástól számítva 2 hónapon belül fogyaszd el! Nem fagyasztható!
Összetevők
Összetevők: 95.85% gyümölcstartalom (54% almalé koncentrátum, 36% almapüré koncentrátum, 5% bodzalé koncentrátum, 0.85% bodzakivonat), rizsliszt, zselésítő anyagok: pektin, citromlé koncentrátum, cink-glükonát, csomósodást gátló és fényező anyagok: növényi zsírok (kókusz, repce), carnaubaviasz.
95%-ban gyümölcsökből készült: almalé koncentrátum, almapüré koncentrátum, pektin. bodzalé-koncentrátum és -kivonat. az íz és a szín érdekében: citromlé koncentrátum.
Hogyan készül? Tanúsított sűrítési eljárásuk lehetővé teszi a gyümölcsök természetes ízének, édességének és lágy harapásának megőrzését. Ezután a gyümölcsöket a legjobb vitaminokkal és tápanyagokkal dúsítják, betartva a legmagasabb élelmiszer- és biztonsági előírásokat.