Leírás
Használat
Gyümölcsös-mogyorós hajdina muffin recept: 1 tojás, 100ml olaj (pl. napraforgó), 250g joghurt, 150g kukoricakeményítő, 110g hajdinaliszt, 3 tk. sütőpor, ½ tk. fahéj, 60g vagdalt mogyoró, 180g cukor, 1cs.bourbon vaníliás cukor,100g fagyasztott málna (vagy áfonya, vagy bogyós keverék). A tojást, olajat és joghurtot fakanállal elkeverjük. A száraz összetevőket elvegyítjük és a tojásos keverékhez adagoljuk. Majd óvatosan hozzákeverjük a fagyasztott gyümölcsöt. A tésztát formákba osztjuk és 175° előmelegített sütőben kb.30-35 percig sütjük.
Minősítés
- A DE-ÖKO-007 minősítő és ellenőrző szerv által organikus minősített.
- Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges aromát, ízfokozót és színezéket.
Márka | Bauckhof |
Minősítések | Bio minősített |
Származás | Németország |
Összetevők
100% bio teljes kiőrlésű hajdinaliszt.
Származási hely: Németország.
Alapanyagok származási helye: EU-/nem EU-mezőgazdaság.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tápérték 100 g termékre:
Energia 1531 kJ/364 kcal, zsír 2,7 g, amelyből telített zsírsavak 0,5g szénhidrát 71g amelyből cukrok 0,4g rost 3,6 g, fehérje 12 g, só < 0,01 g.