Leírás
Fő összetevő
A Rapadura nádcukor előállításának menete: Az érett cukornádat learatják, tisztítják és felaprítják. Kíméletes módon kipréselt cukornádlevet megszűrik, majd hevítik. A masszát addig sűrítik, amíg kikristályosodik, majd egy párologtatóban besűrítik, megszárítják, megőrlik és csomagolják. A végeredmény: a teljes értékű Rapadura barna nádcukor, mely értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosít szervezetünknek.
Használat
Ajánljuk édességek, italok, desszertek ízesítésére, sütéshez.
Minősítés
Bio minősítés: DE-ÖKO-006.
Márka | Rapunzel |
Minősítések | Bio minősített |
Származás | Németország |
Összetevők
Nádcukor*.
* Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Felbontás után száraz helyen tartandó, jól visszazárva.
Származási hely: EU-n kívüli gazdálkodás.
Tápérték 100 g termékre: Energia 1615 kJ/380 kcal, zsír 0 g, amelyből telített zsírsavak 0 g, szénhidrát 95 g, amelyből cukrok 95 g, rost 0 g, fehérje 0 g, só 0 g.
Allergének
Tojás és származékai: nem tartalmaz
Mogyoró és származékai: nem tartalmaz
Hal és származékai: nem tartalmaz
Glutén tartalmú gabonafélék: nem tartalmaz
Rákfélék és származékaik: nem tartalmaz
Tej és laktóz tartalmú tejszármazékok: nem tartalmaz
Hüvelyesek és származékaik: nem tartalmaz
Mogyorófélék és származékaik: nem tartalmaz
Zeller és származékai: nem tartalmaz
Mustár és számrazékai: nem tartalmaz
Szezámmag és származékai: tartalmazhat
Szója és származékai: nem tartalmaz
Kén-dioxid vagy szulfitok (több mint 10mg/kg vagy 10 mg/l SO2): nem tartalmaz
Puhatestűek és származékaik: nem tartalmaz