Leírás
Használat
Elkészítés egy tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő)
Elkészítési javaslat tojással: Szükséges: 200g lágy vaj, 2 tojás, 100ml tej
Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük. A Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet. A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Elkészítési javaslat tojás nélkül:
Szükséges: 150g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag liszt vagy szójaliszt, 100ml víz, szója- vagy rizstej.
Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük. 150g margarint felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá. A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá. A margarin-víz keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük. A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Minősítés
- A DE-ÖKO-007 minősítő és ellenőrző szerv által organikus minősített.
- Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges aromát, ízfokozót és színezéket.
Márka | Bauckhof |
Minősítések | Bio minősített |
Származás | Németország |
Összetevők
Nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, étcsokoládé 15%*, kakaópor 8%*, szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, bourbon vanília*.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási hely: Németország.
Alapanyagok származási helye: EU-/nem EU-mezőgazdaság.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tápérték 100 g termékre:
Energia 1667 kJ/394 kcal, zsír 5,3 g, amelyből telített zsírsavak 3,1 g, szénhidrát 80 g, amelyből cukrok 54 g, rost 4,4 g, fehérje 4,1 g, só 0,19 g.
Vélemények
Finom csokis íz, puha állag született belőle.