Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Argital Talkum hintőpor fehér agyaggal 100g

Ár:
2.990 Ft
Az Argital Talkum hintőpor talkumot és fehér agyagot tartalmaz a borsmenta, kakukkfű és citrom értékes illóolajaival együtt. Hatékony abszorbeálás, frissítő hatás és gombaellenes hatás jellemzi.
Átlagos értékelés: (1)
Szerezhető hűségpontok: 30
Cikkszám: OHAR210
Egységár: 2.990,00 Ft/100g

Leírás

Használat

Kellő mennyiséget hónaljba, ágyéktájra, lábfejekre juttatni, és egyenletesen eloszlatni. Nyáron zárt cipőt viselők számára tanácsoljuk, hogy keveset szórjanak cipőjükbe, mert a hintőpor felveszi az izzadtságot és semlegesíti a szagokat.

Minősítések

  • Bio minősítések: BDIH (Németország), ICEA (Olaszország).
  • Vegán.
  • Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagokat, ásványi olaj alapú és állati eredetű összetevőket, kvaterner ammóniumsókat, sls-mentes.
  • Állatkísérleteket nem végeztek.
Termékcsalád Testápoló púderek
Márka Argital
Származás Olaszország

Összetevők

Talcum por, fehér agyag, borsmenta illóolaj, citrom illóolaj, kakukkfű illóolaj. Természetes illóolajok összetevői: Citral, Limonene, Linalool.

INCI

Talc, Kaolin, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Thymus Vulgaris Oil*.

*Components of Natural Essential Oils: Citral, Limonene, Linalool.

Demeter Ingredients: Mentha Arvensis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Thymus Vulgaris Oil.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2023. 11. 18.
Most sem csalodtam az Argitalban, valahogy minden termeke Heureka-erzes szamomra. Rendkivul sokretuen hasznalhato ez a hintopor: kislanyom uszodai viztol erzekeny borenek hamlasara, arcra, testre, ha tul sok olajat vinnek fel ra (kokusszal, barackmaggal, csipkebogyo magolajjal szepen egyuttmukodik