Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Mádara AHA PEEL Hámlasztó arcmaszk 60ml

Ár:
9.990 Ft

Az 5%-os természetes tejsavval ez a nem-mechanikus, kémiai hámlasztó kíméletes hámlasztást biztosít az egyenletesebb és ragyogóbb bőrért. Feloldja az elhalt sejteket, segít megelőzni a hiperpigmentációt, a kitágult pórusokat és az öregedés első jeleit. Fokozza a bőr természetes ragyogását. Használata biztonságos és hatékony, kiválóan alkalmas első hámlasztó terméknek, ha még csak most kezdi el a folyamatot. Alkalmas minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is, de használat előtt mindig csináljon folttesztet!

Ez a termék tesztelhető az Organic Harmony üzletben.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 100
Cikkszám: OHA2101-60
Egységár: 16.650,00 Ft/100ml

Leírás

Fő összetevők

Gyümölcssavak: az AHA-k a bőr felszínén dolgoznak, eltávolítják és feloldják az elhalt sejteket, hogy simább, ragyogóbb bőrt eredményezzenek - kiválóan alkalmasak azok számára, akik az egyenetlen bőrfelszínt szeretnék kezelni.

Birs kivonatot: a Pyrus Cydonia gyümölcséből nyerik. A birs kivonat bőrnyugtató és hidratáló hatású. Organikus savakat tartalmaz, amelyek bőrvilágosító és ragyogást fokozó tulajdonságokkal rendelkeznek.

Bodzavirág: kivonatot a Sambucus Nigra virágából nyerik. A kivonat bio-flavanoidokban gazdag, amelyek segítenek megelőzni az öregedés jeleit. Kiváló bőr összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőr feszesítésében, valamint a pórusok méretének csökkentésében. A bodzavirág nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, segít csökkenteni a bőrreakciókat.

Használat

Használja heti 1-3 alkalommal, vigye fel a tiszta bőrre, majd hagyja hatni 3-10 percig! Öblítse le langyos vízzel, majd használjon utána bőrtípusának megfelelő tonikot és hidratálót!

Minősítés
Ecocert organikus minősítés.

Termékcsalád Gyümölcssavas hámlasztók
Márka Mádara
Bőr probléma Ráncok
Származás Lettország

Összetevők

Aqua, Lactic Acid, Glycerin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Floral water, Galactoarabinan, Potassium Hydroxide, Microcrystalline Cellulose, Glucomannan, Mica ( CI 77019 ), Titanium Dioxide (CI 77891), Aroma, Cellulose gum, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract, Sambucus Nigra (Elderflower) Flower Extract, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!