Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Alteya Organics Pacsuli (Pogostemon cablin) illóolaj - bio 5ml

Ár:
2.290 Ft

A pacsuli illóolaj élénkíti és regenerálja a bőrt, hegesítő hatású, serkenti a vérkeringést, többszörösen jótékony hatása van a bőrre. Frissítő, afrodiziákum hatású. Kozmetikai készítmények  és a bájos földes illatjegyű parfümök híres-nevezetes illatosító összetevője.

Ez a termék tesztelhető az Organic Harmony üzletben.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 23
Cikkszám: OHALEO021
Egységár: 45.800,00 Ft/100ml

Leírás

Latin név (faj): Pogostemon cablin.

Származási hely: India.
Növénycsalád: Labiatae.
Előállítási mód: desztilláció.
Felhasznált növényi részek: olaját vízgőzdesztillációval nyerik szárított leveleiből.
Szín: barnástól a sárgásig terjedő, ugyanakkor zöldes színű, sűrűn folyós olaj.
Parfüm jegy: szívegy.
Illatprofil: meleg, fűszeres, fás fejillattal és földes, gyógynövényes aljegyekkel rendelkezik.
Illathatás: gyulladásgátló, fertőzésgátló, hegesítő, hámosító, gombaölő.

Használat

  • párologtatásra (diffúzerek), helyiségillatosításra
  • masszázsra
  • fürdőbe, fürdőkészítményekbe
  • kozmetikai készítményekbe

Összetevők / INCI: Pogostemon cablin Oil.

Főbb összetevők: b-patchoulene, a-guaiene, caryophyllene, a-patchoulene, seychellene, a-bulnesene, norpatchoulenol, patchouli alcohol és pogostol.
Párosítás:
bergamott, zsálya, rózsageránium, levendula, myrha.

Minősítés
100%-os természetes, bevizsgált illóolaj (USDA organikus minősítés).
Vegán.

Általános biztonsági figyelmeztetések >

Termékcsalád Illóolajok
Illóolaj terápiás hatásai Kiegyenlítő
Márka Alteya Organics
Illatprofil Fás
Bőr probléma Ráncok
Minősítések Bio minősített
Származás USA

Növény

A pacsuli - más néven patchouli vagy büdösmenta - egy évelő bokros félcserje, 1 méter magasra is megnő, szára erős, szőrös zöld levelekkel és apró halvány rózsaszínű vagy fehér virágokkal. Ázsia trópusi területeinek legtöbbjén honos. A levelei rendkívül aromásak, illatosak, ezekből nyerik az illóolajat.

Évszázadok óta a pacsulit parfümhöz illatrögzítő stabilizálóként használták, de a selyemkereskedők is kedvelték, pacsulileveleket tettek a vászon-, kasmír- és selyembálák közé.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!