Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

Alteya Organics Inka mogyoró olaj (Plukenetia volubilis) - bio 50ml

Ár:
3.290 Ft 2.630 Ft
Kedvezmény: 20%

Esszenciális zsírsavak egy igen egyedi kombinációja található ebben az olajban: több mint 40%-ban tartalmaz omega 3, több mint 30%-ban omega 6 és több mint 10%-ban omega 9 zsírsavakat, amely más növényi olajra nem jellemző. Ezen kívül gazdag tokoferolokban (E vitamin), retinolban (A vitamin) és egyéb antioxidánsokban. Jótékony tulajdonságai közé sorolhatók, hogy:

  • Regenerálja és erősíti az érett és száraz bőrt
  • Különösen hatásos az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén
  • Visszaállítja a bőr természetes, egészséges egyensúlyát, ezáltal különösen jótékony hatással van a zsíros bőrre
  • Megvédi a bőrt a kiszáradástól
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: OHCO09650
Egységár: 5.260,00 Ft/100ml

Leírás

Az Inka mogyoró olajat az inka mogyoró bokor terméséből, illetve annak magjából nyerik hideg sajtolással. A növény a közép és dél-amerikai trópusi esőerdőkben őrhonos, ahol az őslakosok évszázadok óta termesztik. Az amazóniai csoda (inka mogyoró) egyedi és különleges formájú termései fehérjékben és esszenciális zsírsavakban kimagaslóan gazdag magokat rejtenek.

Használat

Arctisztítás után a még nedves bőrbe masszírozza. Igény esetén más bázisolajokkal, például jojoba vagy mandula olajjal higítható.

Összetevővel szembeni egyéni érzékenység esetén ne használja. Kizárólag külső használatra. Gyerekektől távol tartandó. Kerülje a szemmel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba használatát. Tartsa napfénytől elzárt, száraz, hűvös helyen.

Tulajdonságok

Származási hely: Brazília
INCI: Plukenetia Volubilis L (Sacha Inchi) Seed Oil
Előállítási mód: Hidegen sajtolt
Minősítés: USDA Organic

Termékcsalád Növényi olajok
Márka Alteya Organics
Bőr probléma Száraz & dehidratált
Származás USA

Összetevők

Plukenetia Volubilis L (Sacha Inchi) Seed Oil*.

* Ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyag.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!